Het is alweer even geleden dat wij de Storikid mochten ontvangen van Vtech. En wat een succes is dit hier in huis.

Wat kan je er allemaal mee? Het is een interactieve verhaaltjesverteller. Maar naast dat je verhaaltjes kunt beluisteren, hoor je ook de leukste liedjes (maar liefst 45 verhaaltjes en liedjes kunnen de mini’s luisteren). Terwijl je kindje luistert naar de bekende sprookjes, mythes, fabels en legendes, kunnen zij ook kijken naar de projector op het plafond bijvoorbeeld. Mijn kinderen vinden het dus heel gezellig wanneer zij boven spelen, of in bad zitten en de Storikid aanstaat met liedjes. Yentl zingt ze tegenwoordig allemaal mee! Toen Loua nog iets jonger was, heeft zij een paar keer gehad dat zij wat meer moeite had om in slaap te vallen. Dan zetten wij de Storikid aan, en op die manier viel ze in slaap. Zij luisterde naar muziek, zag een lampje want hij dient ook voor nachtlampje, en zag een projector op het plafond.

Ook goed om te weten, hij schakelt vanzelf weer uit. Ideaal… Als je hem aansluit op je computer of laptop, kan je dus meer content downloaden. Jullie hebben hem al vaak in mijn stories voorbij zien komen. En krijg met grote regelmaat complimentjes erover. En ik snap het, het is echt een ideaal ding. Dus mocht je nog een Sinterklaas of Kerst cadeautje moeten verzinnen? Ik, nee wij kunnen deze echt aanraden. Mocht je nog meer willen weten over het product? Kijk dan vooral op de website van Vtech.

 

Liefs,

Kimberly