Een tijdje geleden kwam ik via Instagram in contact met Oerumdesign. De pagina sprak mij direct aan, echt een plaatje. Ik ben echt een sucker voor mooie sieraden. En vooral sieraden met een betekenis. Of ze nu gekregen zijn van een dierbare, of opgestuurd heb gekregen met een betekenis eracher.

Dikke vette liefde, dat zeker. De ketting die ik kreeg van OERumdesign is een geboortebloem. Ik ben jarig op 6 januari, dus mijn geboortebloem is een sneeuwklokje. En laat ik die nou echt een prachtig vinden. Deze staat dus ook afgebeeld op mijn bedeltje. Alleen de verpakking was al magisch om te zien. Ook iets waar ik onwijs van kan genieten, als iemand er liefde en aandacht aan schenkt bij het verpakken van je pakketje. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt van puur 18k GERECYCLED goud. Goud verliest NOOIT zijn waarde, en door het omsmelten ook niet minder kwalitatief. Wat OERumdesign ook zo mooi maakt, het zijn sieraden voor het leven. Waarom? Omdat het puur goud is, en niet verguld.

Het bedeltje is verkrijgbaar in 2 formaten met de keuze uit 3 verschillende ketting lengtes, hoe fijn? Voor ieder wat wils dus. Het bedeltje is ook los te verkrijgen. En weet je waar ik dus persoonlijk een beetje een brok van in mijn keel kreeg? Toen ik las dat er naast de 12 bedeltjes met ieder haar geboortebloem erop, hebben zij ook een 13e bloem in de collectie. Nou hoor ik jullie denken, huh? Het jaar telt maar 12 maanden. Dat klopt, maar de 13e bloem is een vergeet-me-nietje. Een bloem voor iemand die je moet missen. Elke ziel in deze wereld verdient toch een plek om nooit vergeten te worden? Ik vind het onwijs mooi…
Met de code OERUMXCURLYMOMM  ontvangen jullie een klein cadeautje bij jullie bestelling. De code is twee weken geldig.
Mooi om cadeau aan iemand te doen, Moederdag komt er bijvoorbeeld weer aan. Leuke tip!
Of misschien ken jij wel iemand die een dierbare is verloren, en die jij zo’n mooi bedeltje gunt.
Neem gerust eens een kijkje op de website https://oerumdesign.com/
Liefs,
Kimberly