Een grappig weetje over mij, ik ben GEK op dekbedhoezen. Toen ik nog thuis bij mijn ouders woonde, kocht ik deze ook zeer regelmatig. Ik heb geen idee waar die liefde voor dekbedhoezen vandaan komt. Maar gezellig staat het natuurlijk wel. Toen wij gingen samenwonen, bleef die tic toch nog een beetje hangen.

Toen ik een berichtje kreeg om een samenwerking aan te gaan met SNURK Amsterdam vond ik dit stiekem natuurlijk helemaal leuk. Alleen dit keer niet voor ons bed, maar voor het bed van Yentl. En ohhhhh wat hebben ze toch geweldige hoezen. Ik kon gewoon niet kiezen. Van prinsessen, tot zeemeerminnen. Van bloemetjes tot allerlei andere printjes. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De keuze die ik gemaakt heb voor Yentl is het elfje, omdat zij gek is van de Efteling vond ik dit wel een toepasselijke. Net zoals die van de prinsessen natuurlijk, maar ja keuzes maken. En ik heb een dekbedovertrek gekozen met een konijntje en eekhoorntje erop. En wat los slingerende eikeltjes. Ik vond hem zó schattig, en lekker fris.

Yentl wist niet dat zij nieuwe kreeg, en toen zij niet thuis was en de hoezen binnen kwamen had ik snel haar bed verschoond. Eenmaal thuis vertelde ik dat er iets moois op haar bed lag. Blij verrast toen zij boven haar dekbed zag liggen met het elfje. Toen ik haar zei dat ze eronder moest liggen, maakte ik een foto zodat zij kon zien dat het net leek of zij het elfje was.

Toen het weer tijd was om haar bedje te verschonen, wilde zij maar al te graag de hoes met het konijn en eekhoorntje. Ook Loua (haar zusje) is helemaal weg ervan. Beide meiden zijn onwijs gek op dieren, dus dit is helemaal een goed idee natuurlijk.

De kwaliteit van de dekbedhoezen vind ik heel fijn. Het dekbed past er fijn en goed in, maar ook lekker zacht voelt het aan. Na het wassen en in de droger geweest te zijn, kreukt het niet als een malle. Dat is dan weer fijn voor mama niet waar? En hoe lekker dan, de geur van een schoon dekbed die ook nog eens helemaal té leuk is om onder te liggen? Jullie snappen wel dat hier hard gesnurkt wordt toch?

Daarnaast hebben wij ook nog onze jongste dochter Loua, die dus regelmatig bij haar grote zus in bed komt kruipen. Heerlijk om nog even samen te spelen op Yentl haar bed. En ook Loua is dus helemaal gek van diertjes. En wanneer zij dus het dekbedovertrek ziet, is zij helemaal blij. Dat vind ik dus altijd zo schattig. Dus voordat de kindjes beide gaan slapen, nog even spelen of een boekje lezen. En daarna is het tijd om te gaan slapen. Wanneer zij groter zijn, mogen ze best bij elkaar ‘logeren’ onder de fijne dekbedden van SNURK hihi. Maar voor nu nog even niet, anders slapen papa en mama ook niet 😉 dat snappen jullie!